Lysterapi behandling

Masque Lumiere

Masque Lumière Lysterapi “Med lysets kraft” Til behandling af både anti-age, hyperpigmentering, acne og acne-ar. Ny Medex behandling med innovativ lysterapi-maske og de ypperligste produkter fra Medex Serum & Fluids Repair Therapy serien.

Effekten ved Masque Lumière er baseret på forskellige lysfrekvenser i farverne rød, grøn og blå. Disse specifikke lysbølger interagerer med det biologiske system i huden. Dette kaldes photobiomodulation eller photobiostimulation. Det kan sammenlignes med den måde en plante indfanger energien fra solen, så den kan vokse. Den såkaldte fotosyntese. Et andet eksempel på en lignende proces er den måde, hvormed huden optager D-vitamin, hvilket også sker under påvirkning af sollys (UV-lys på 297 nm).

Lyset fra Masque Lumière vil på samme måde have en positiv, specifik interaktion med huden. De forskellige lysfarver giver forskellige behandlingsmuligheder. Alle lysfrekvenser er synlige og relaterer naturligt til huden, sådan at huden er beskyttet og ikke udsættes for skadelig effekt, som det kan være tilfældet med foraggressive bølgelængder. Ud over en stigning af energiproduktionen i hudcellerne (ATP), har lyset fra Masque Lumière også en positiv indflydelse på flere vækstfaktorer, inflammationsfaktorer samt hudens ilt-niveau.

Behandlingen er også særdeles velegnet som før- og efterbehandling i forbindelse med kosmetisk kirurgiske indgreb samt som supplerende behandling ved fillers.

RØDT LYS (650 - 700 nm)
Anti-age/hudforyngelse / hudforbedring

Den aktive røde bølgelængde af 650 - 700 nm trænger dybest ind i huden og reducerer nedbrydningen af elastin i den ekstracellulære matrix af bindevævet. Disse bølgelængder vil også øge pro-collagen og collagen produktionen i huden. Den generelle tilstand af bindevævet forbedres via den måde, huden collagenstimuleres og dermed regenererer og revitaliserer.

GRØNT LYS (525-550 nm)
Hyperpigmentering/- ar og sårheling

Grønt lys bruges blandt andet til at regulere hyperpigmentering i huden. Grønne frekvenser absorberes af melanocytter (pigmentceller), der findes i basallaget af epidermis og som producerer melamin. Overproduktion af melamin kan betyde, at der opstår pigmentering/mørke pletter på huden. I det dermale lag, lige under det basale lag i huden, vil den grønne frekvens således stabilisere melaninproduktionen, ligesom denne er nøglen til forbedring af huden ved ar- og sårheling.

BLÅVIOLET LYS (430-450 nm)
Acnebehandling

Blå bølgelængder er aktiv mod acne, fordi de har en antimikrobiel virkning på Propionibacterium Acnes bakterien. Det blå lys har en interaktion med de såkaldte Porphyrines; bakteriens essentielle molekyler. Det blå lys fanger disse molekyler og får dem elimineret, så bakterierne dør, men uden skadelig effekt for hudcellerne.

Ring og hør nærmere. Hilsen Hanne