Vitaminer

BEAUTEA by PANDHY 'S

Nyhed hos mig

Teenage behandling

Skønhed og Pleje til ung hud  Keep it simple

 

Klik på linket ( Teenage behandling  )  og læs mere om behandling 

Medex 4 x stabilized vitamin C

Et velkendt vitamin, nu udviklet til hudpleje af Medex

Ny forskning på Medex laboratorierne har gjort det muligt at stabilisere vitamin C, så den kraftfulde effekt nu kan anvendes i hudpleje.

Hidtil har Vitamin C spillet en mindre rolle i hudpleje. Og det har der været en grund til: Vitaminet absorberes ikke særlig godt, og det er ustabilt at arbejde med. Men ny forskning og nye teknikker på Medex Laboratorierne har skabt mulighed for at stabilisere Vitamin C, så den kraftfulde effekt nu kan optages i huden og anvendes aktivt i hudpleje.

4 x stabiliseret C-vitamin 30 % fra Medex har mange aktive egenskaber og kan anvendes i et bredt omfang til alle/de fleste hudtyper og hudproblemer - alt fra hudens ældning til hyperpigmentering og følsom hud. 4x stabiliseret Vit. C er løsningen til behandling af en lang række hudproblemer, men er også et godt supplement til øvrige behandlinger og den daglige hudpleje.

Anti-aging processen udsættes, idet der skabes antioxidanter med UV-A/B beskyttende effekt på hudens lipider, hvilket forhindrer, at hudcellerne skades, så der opstår unødig ældning af huden. En kraftfuld lipofil gennemtrængningsevne sørger for at nå de dybtliggende fibroblaster, huden stimuleres til ny collagendannelse og samtidig forebygges degenerering af vævet.

Dette produkt kan også anvendes som “whitening”-ingrediens, da det reducerer produktionen af enzymet Tyrosinase. De gamle, pigmenterede hudceller vil blive afstødt og i stedet blive erstattet af en ny, fin, pletfri hud. Med den høje Medex-dossering på 30 %, har man skabt en så kraftfuld koncentration, hvilket gør det muligt at opnå nye, uovertrufne resultater i sine behandlinger.

Dette uovertrufne ”reparations-vitamin”, med en koncentration på hele 30 %, gør det muligt at opnå nye, uovertrufne resultater i sine behandlinger, ved bl.a.:


- Anti-age
- Hudforbedring
- Collagenvævet
- Behandling af rødme
- Behandling af rosacea
- Hyperpigmentering.


4 x stabiliseret C-vitamin 30 % ampullen forhandles til hjemmebehandling, ligesom den indgår i en specialbehandling på klinikken, hvortil der er udviklet en forstærket Vitamin C specialmaske udelukkende til klinikbrug. 

 

 

Nyt renseprodukt

Anti-Oxidant Prepare Foam
er en effektfuld anti-ageing renseskum beriget med naturlige AHA-frugtsyrer 15 % (pH-værdi 4,3) samt kraftfulde anti-oxidanter fra røde druer.

Den biomedicinske serie ”Serum & Fluids Repair Therapy” - også kaldet ”de blå produkter” - er det nye, effektive boost, når det handler om anti-age og specialbehandling, f.eks. i forbindelse med kosmetisk kirurgiske indgreb. Nu er serien udvidet med en intensiv renseskum med naturlige frugtsyrer 15 % (pH-værdi 4,3) samt kraftfulde anti-oxidanter fra rød drue. På grund af en både rensende og peelende effekt fjerner denne AHA-renseskum effektivt de døde hudceller, hvilket resulterer i en fornyet, frisk og glat hud. Forbehandlingen vil blive så meget lettere, da man allerede i sin afrens kan få alle de dybdevirkende, aktive egenskaber fra AHA frugtsyre, og huden vil således blive langt mere modtagelig for den efterfølgende hudpleje med ampul, serum og creme.
Specifikke egenskaber
- Forebyggende og helende for overhuden
- Beskytter huden mod stressfaktorer
- Udbedrende anti-ageing effekt
- Øger hudcellernes levetid
- Gavnlig mod uren hud og acne hos voksne

Hudtyper
Kan anvendes af alle hudtyper, men er især velegnet til moden, grov/forhornet og uren hud. Anti-Oxidant Prepare Foam er udviklet til både klinikbrug og hjemmebehandling.

Brugsanvisning
Rens først af med rensemælk og evt. makeupfjerner. Anvend 1-2 pump Anti-Oxidant Prepare Foam, fordel skummet med begge hænder ligeligt over ansigtet og massér let ind et lille minuts tid. Afvaskes med vand og svampe, afslut med skintonic og påfør derefter dag-eller natcreme, evt. med ampul eller serum under.
Anti-Oxidant anvendes hver dag i 7 eller 14 dage, afhængigt af hudtilstand og behov. Efterfølgende anvendes den som supplerende afrens ca. 2 gange ugentligt, igen alt efter behov.

Vigtigt
Husk altid at anvende en dagcreme med UV-filter/solfaktor, især ifm. frugtsyreprodukter. Vi anbefaler f.eks. Medex Cellular Fluid ”Meso” Anti-ageing F25, Medex Special Care F25 eller Medex Créme de Réveil Day SPF15. Undlad desuden at behandle med frugtsyre i sommermånederne. 

PANDHYS

BEAUTEA